Üzlet és műhely
Budapest XVIII. Üllői út 678.
Nyitvatartás: H-P: 9-17, Sz: 9-13
Igény esetén más időpontban is!

+36-70 330 3975
szaboilona@szaboilona.com

Hogyan rendelhetek?

Az ember és a természet között létezik valamiféle ősi kapocs. Amennyiben az ember alázatosan elfogadja a természet hatalmas erejét, és engedi annak ingereit pozitív módon a hétköznapokba behatolni, egyensúly teremtődik elménkben és lelkünkben egyaránt.                                                                                                      

Szabó Ilona

 

Hogyan kerülhetnek természetfotóim az otthonodba?

 

1.  Válaszd ki a fotót  – Galéria menüpont alatt –

2.  Döntsd el, hogy milyen anyaghordozóra szeretnéd a nyomatot készíttetni - lefele görgetve találod a lehetőségeket -

3.  Határozd meg a pontos méretet!

4.  Küldj e-mail-t – szaboilona@szaboilona.com –ra, és én cserébe küldök Neked árajánlatot.

 

Összes fotóm, amit a galériámban illetve a facebook oldalamon megtalálsz, megvásárolhatóak az alábbi formákban. Biztosíthatlak a kiváló minőség felől, ami tükrözi aprólékos és precíz személyiségemet. Továbbá minden fotómat hitelessé teszek a kép címének feltűntetése mellett az alkotás évével és aláírásommal. 

 

 

 

Digitális nyomatok

A printek kiváló minőségű FineArt papírra készülnek, ahol a matt bevonatú, finoman strukturált homogén felület tetszetős megjelenést és első osztályú érzetet kelt. Fénynek ellenálló valamint rendkívül időtálló.

A fotó köré 2 cm széles fehér keretet helyezek el. A keret jobb alsó sarkában minden képet ceruzával aláírok.

 

Standard méretek: 29,5 x 21,5 cm illetve 44,5 x 29,5 cm. Megrendelő igényei szerint ettől eltérő méretben is rendelhetők fotóim. 

Giclée nyomatok

A Giclée művészi nyomatok a ma elérhető legjobb minőségű nyomtatott termékek, egyben a legkorszerűbb technikával készülnek, ahol a fotóim pigment bázisú, fakulás mentes festékkel, archív, savmentes, a legmagasabb minőségű papírra kerülnek. Az ilyen papírok rendelkeznek egy festék megkötő réteggel, ami biztosítja, hogy a fotóm akár 100-150 évig, vagy azon is túl együtt élhetnek eredeti színükben tulajdonosukkal. Kiváló képélesség, mély tónusgazdagság jellemzi.

A Giclée azonban nem csupán technika, hanem egy művészeti kiadási mód is, ahol kötött példányszámú sorozatban készítettem el alkotásaimat. Minden példány sorszámozott, aláírásommal és szárazpecséttel hitelesített, így megfelelnek a művészek, a gyűjtők és a múzeumok legmagasabb elvárásainak.

 

Standard méretek: 29,5 x 21,5 cm illetve 44,5 x 29,5 cm. Megrendelő igényei szerint ettől eltérő méretben is rendelhetők fotóim. 

 

 

Vászonképek

Finom szövésű poliészter-pamut művészeti inkjet vászonra kerülnek a fotóim. A vászonra készült nyomat a fényképet a lehető legnagyobb felbontásban, a legjobb minőségben és színben tudja megjeleníteni, miközben felületi struktúrája festmény érzetet kölcsönöz a fotónak.

Rendelhetők

-         nyomatként vakrámázás és keretezés nélkül. Papírhengerbe csomagolva.

-         vakrámázva

-         vakrámázva és keretezve

 

Illusztrációk megtekinthetők a Fotó a falon menüpont alatt. 

Üvegképek

Kifutó képeket készítek keret nélkül. Egy különleges technikával ragasztunk össze kettő üveglapot, amely közé kerül a fotóm. Mivel a képnek nincsen kerete, így a hátához applikált távtartó akasztóprofillal lehet a falra helyezni. Az akasztókeret eltartja a faltól a képet, a hatás olyan, mintha a kép lebegne.

Nonreflektív – tükröződésmentes - üveget használok, így az üvegen nem tükröződik vissza a környezet. Továbbá az üveglapok vastagsága mélységet ad a képnek.

Külföldön egyre gyakrabban használják ezt a divatos keret nélküli megjelenítési formát mind kiállításokon, mind lakberendezés területén, főként akril használatával. Én az üveget részesítem előnyben, elegánsabb és könnyebben tisztítható.

Üveg Tiffany dobozok

Az eljárás ugyanaz, mint az üvegképek esetében, tehát kettő üveg közé kerül a természetfotóm. „Old-school” és az új hullám ötvözete ez. A legelterjedtebb díszmű-üvegezési eljárással – ami nevét az amerikai formatervező iparművészről, Luis Comfort Tiffany-tól kapta – készülnek a dobozok. Ennek lényege, hogy az előre kivágott üveglap köré egy rézfólia kerül, amely egyik oldalt öntapadós ragasztóval van bevonva, másik oldalt viszont valódi réz, ami már forrasztható, azaz az üveglapok egymáshoz forrasztásával készül el a termék.

 

Standard méretek: 10 x 10 cm illetve 15 x 10 cm. Megrendelő igényei szerint ettől eltérő méretben is rendelhetők dobozok, illetve bármi ajándéktárgy, ami ezzel a technikával kivitelezhető

Üvegórák

Az eljárás ugyanaz, mint az üvegképek esetében, tehát kettő üveg közé kerül a természetfotóm, így készítem el először a keret nélküli, csiszolt, polírozott szélű képet. Ezt fúrjuk ki, amelybe óraszerkezetet helyezek. Falra is tehető - hátához applikált távtartó akasztóprofillal- illetve ajándék támaszték segítségével asztalra, polcra is rakható.

A termék elkészítése hosszú időt vesz igénybe, sok nagyon precíz munkafolyamattal, így megrendelés esetén kérem, kalkuláljanak akár több hetes időintervallummal.

 

A legközkedveltebb és díjnyertes fotóimat tartalmazó dobozok és órák készleten is vannak. Egyediségük miatt kelendőek, így kérem, ezek megvásárlása esetében is előre szóljanak. 


Sorry, the comment form is closed at this time.